Årer på bena

Hvordan fungerer det? | Se video |

Overflateårer behandles annerledes enn de dypereliggende blodårene. Overflateårer behandles med IPL som benytter seg av lysenergi for selektivt å oppsøke blodårene på hudoverflaten. Lysenergien absorberes av hemoglobinet (i blodet) og skaper varme. Blodet koagulerer og dette gjør at blodåreveggene kollapser. Etter hvert vil kroppen absorbere de kollapsede blodårene som forsvinner av seg selv uten at noe omkringliggende vev skades.

De mer dypereliggende årene behandles med laserteknologi. Disse reagerer på en spesiell bølgelengde av laserlys. Som hos overflateårene vil laserlyset omgjøres til varme som gjør at blodet koagulerer. Årene kollapser og ødelegges og vil absorberes av kroppen -- også her uten at omkringliggende vev blir skadet.

Hvordan er en behandling?

Behandlingen starter med at man tilfører en kald gelé (lik ultralydgelé uten farge) på huden. Du får beskyttelse på øynene mot det sterke lyset. Lyspulsene appliseres på huden din og du kan kjenne lett stikking i huden. Normalt gis behandlingen i en serie på 3-6 seksjoner med 8 ukers mellomrom før effekten er maksimal. Du vil se en gradvis forbedring og på lang sikt vil du oppleve utmerkede resultater, uten risiko og med minimal restitusjonstid.

Bilder som illustrerer resultater

Før og tre måneder etter 3 behandlinger